Djurpensionat

Arrys djurpensionat
Hundar och katter har stora och ändamålsenliga utrymmen och vi rastar din hund flera gånger om dagen i vår skog. Från sommarn 2008 har du mölighet att inackordera hästar i ett ny stall.

Solneviks Djurpensionat
Hos oss får Din hund eller katt en trevlig tid i lantlig miljö. Tillsammans med andra kompisar kan vi busa, leka eller mysa. Vi går dagligen på skogspromenader för att njuta av naturen.

Björkdalens Djurpensionat
Björkdalens djurpensionat ligger 2 mil söder om Stockholm i Kolartorp, Handen. Det är nyöppnat och fräscht, byggt för ändamålet efter alla nya regler och godkänt i september 2008. Här finns 10 stora fina boxar och två stora rum för katter, samt ett rum och ett separat litet hus för smådjur och fågel. För kaniner finns även uteburar.

Hasseldalens Djurpensionat
Pensionatet är lantligt beläget i Västerlanda, c:a 5 km sydväst om Lilla Edet och har ett naturskönt läge längst in på en återvändsväg viket ger lugn och ro. Vi har inackordering för hundar, katter och mindre sällskapsdjur som t.ex. kaniner, marsvin och fåglar.

Eden Djurpensionat
Vi är ett smådjurspensionat med tillhörande butik,i Göteborg, som arbetar för att sprida kunskap om djur och en god djurhållning. Vi som arbetar här är utbildade djurvårdare med stora hjärtan och erfarenhet.

R4s hund- och kattpensionat
R4 är ett litet familjeägt företag med inriktning för djurens trivsel och säkerhet vid vistelsen här hos oss. Vi kan hjälpa er med både hund- och kattpensionat samt drop-in. Vi ligger centralt i Västerås, men i en lantlig, hemtrevlig miljö med härliga grönområden för långa promenader.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Hem