Hunddagis

Solkällans Hunddagis & Pensionat
Den 3 nov -2003 öppnades detta dagis och pensionat för hundar i Älvkarleby. Hundarna blir rastade ca 7.30-9.30, 11-12 samt 14.30-15.30. Dom får även vara lösa och busa på gården. När vädret tillåter så har jag 4 stycken stora rastgårdar. Om hunden behöver ha en ytterligare rastning efter 15.30 görs en extra överenskommelse.

Mikis hunddagis
Ett hunddagis i Bromma, Stockholm. Hos oss är det lugn och ro och ingen stress eller skällande hundar. Dagishundarna ska känna sig lika trygga och lyckliga här som hemma. Vi arbetar med mjuka metoder, mycket belöning men givetvis med gränssättning. Vi hoppas att ni, liksom vi, ska trivas hos oss.

Stellas Hunddagis
Ett hunddagis och pensionat i Halmstad. Hundarna får en promenad på förmiddagen och en på eftermiddagen. Dessutom har vi områden för lek, träning och gos. De hundar som kan och vill kommer att kunna få umgås tillsammans även efter promenaderna i ett allrum eller en större box. Det är dock viktigt för oss att skapa en lugn och mysig atmosfär i avkopplingsdelen där boxarna finns.

Gärdets Hunddagis
Öppettider alla vardagar 7-18 året runt. Alla nya hundar som börjar hos oss måste först visa försäkringsbrev och giltigt vaccinationsintyg mot parvo, valpsjuka och kennelhosta. En gång om året, (sept/okt), kommer veterinären till oss och vaccinerar alla hundarna på dagis.

Dogcare Hunddagis
Stort hunddagis i Johanneshov med plats för 45 stycken hundar. Boxarna är stora, rymliga och inredda med soffor och korgar för bästa komfort. Cirka 6-7 hundar i varje box. Här får hundarna två dagliga promenader, varav en långpromenad som vi varierar mellan rastgård, koppelpromenad eller lösgående.

Skogsdungens Hunddagis & Hundhotel
Kungens Kurva & Gubbängen, Hökarängen. Hundhotellet består av 7st stora rum & allrum/kök. Rummen är inredda med sängar, mattor, lampor, vattenskålar, tuggben m.m. Hundarna bor ensamma i rummen eller med kompisar om så önskas.

Ullareds Hunddagis
Ullareds hunddagis är ett hunddagis i liten skala som erbjuder en lösning för dig som har hunden med på shoppingresan till Ullared. Hos oss kan du lämna hunden i tryggt förvar hos utbildad personal medan du handlar i lugn och ro. Vi erbjuder i dagsläget 30 platser, varav 10 går att förboka. Under vinterhalvåret tar vi endast emot telefonbokningar och håller öppet när vädret tillåter.

Önsta Hunddagis
Även hundpensionat samt pälsvård och kloklippning beläget i Västerås. Hundens utrustning: Stadigt koppel max 1,8 m och halsband, Handduk, Ta med egen mat om hunden skall äta lunch på dagis.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Hem