Hundhotell

Helenas Hundhotell Stockholm
Hundhotellet drivs av ägaren Helena Ingvarson och ligger i vacker, lantlig miljö vid Altuna gård, ca 25 minuters bilresa från Stockholm, alldeles vid Arlanda flygplats. Verksamheten startades 1993 vid Almare Stäkets gård i Kungsängen och flyttade hösten 2009 till Altuna gård.

Anneberg Hundhotell
Hundarna bor i en byggnad som redan på tidigt 1800-tal användes som djurstall. Byggnaden har därefter blivit tillbyggd och renoverad i olika omgångar under årens lopp. Sedan ett tiotal år tillbaka används byggnaden som hundhus, inrett med 14 stycken ljusa boxar, ett flertal av dem med fönster.

Åkervikens Hundhotell
Hundhotellet drivs som ett familjeföretag och erbjuder ett boende för din hund i ett modernt hundhotell med skogen inpå knuten i råby 15 min från Eskilstuna Centrum. Hundhotellet är öppet året runt dygnet runt och håller alltid samma pris, oavsett högsäsong, helg- eller storhelger.

Trollbäckens hundhotell
Hundpensionat med hemmakänsla, trygghet och nära natur. Skogspromenader och utevistelse med naturlig social kontakt och kärlek till hund. Hundpensionatet är omgivet av skog, åkermark och fågelkvitter. Här är en riktigt på "landet känsla".

Skoby Hundhotell
Här får Din hund en rymlig box och alltid en stunds frihet i vår stora rasthage. I den stora hagen springer man fritt, busar, leker eller myser med hundkompisar och personal. Från rastgården är det utsikt över fälten och det finns massor med spännande dofter i luften.

Hundhotellet - nästan bättre än hemma
För oss handlar det det mesta om hundar och vi ser det som en fantastiskt förmån att få bo och arbeta med hundar. Vi har så klart egna hundar, för tillfället Labradorer och Engelsk springer spaniel men har rikligt med erfarenhet av Foxterrier, Bayersk viltspårhund,Pointer,Vorster och Stövare.

Rödå Hundhotell
Rödå Hundhotell har funnits sedan år 1988 och drivs av May-Lena Wretell. Vi är godkända av Svenska Kennelklubben och av Miljö- och Hälsovårdsnämnd.

Hökensås Hundhotell
Åsa och Sören Johansson driver hundpensionatet Hökensås hundhotell, före detta Weileråsen, sedan den 1:a maj 2005. Hundpensionatet Hökensås Hundhotell ligger en mil från Tidaholm. nläggningen är godkänd av Miljö & Bygg Tidaholm.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Hem