Hundpensionat

Björkelunds hundpensionat i Växjö
Hundpensionatet hälsar din hund välkommen. Du hittar oss ca. 8 km. från Växjö centrum. Vi kan ta emot upp till 11 hundar, båda daghundar och övernattande gäster är välkomna. Alla hundar har tillgång till en egen utegård som tillhör deras box.

Angskärs Hundpensionat
Här erbjuds inackorderingsplatser, hunddagis, hundfrisering, kurser samt försäljning av foder och andra varor för din hund.

DogPro´s Hundpensionat
Hundstallet är byggt av siporex, vilket är isolerande, med gjuten isolerad sula. Alla fönster är isolerade 3-glas-fönster och dörren är givetvis en riktig ytterdörr. Väggar och golv är målade med tvättbar slät färg.

Välkommen till Stinas Hundpensionat i Tvååker
Pensionatet startades i maj 2005. Vi har 12 boxar som är på 5-8 m2 . I anslutning till 8 av boxarna finns en egen utegård. En stor rasthage på 800 m2 finns i anslutning till pensionatet.

Ramsdalens Hundpensionat
1967 startade Ramsdalens Hundpensionat, vi var något yngre då, men intresset för hundar består. Erfarenhet och kunnande har vuxit i takt med åren, fullärd blir man som bekant aldrig, men en stor erfarenhet av att sköta och ta hand om andras hundar har vi.

Sättertorps Hundpensionat
Våra gäster rastas minst fyra gånger per dag genom både skogspromenader och i vår stora lekhage på ca 700 m2. Din hund rastas ensam eller med kompisar beroende på vad du och hunden vill och trivs med.

Mariestads Hundpensionat
HundPensionatet ligger bekvämt till, längs riksväg 26 mellan Skövde och Mariestad, ca tio minuter från E20. Vi har två stall, och gott om boxar med egen rastgård. Därutöver finns det större rastgårdar där hundarna får leka och koppla av.

Fåraboda hundpensionat
Pensionatet finns i Vackra Fåraboda, strax utanför Hässleholm. Här är fin miljö för både hundar och människor med vacker natur in på knutarna.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Hem