Katthotell

Ringsjöns Katthotell
Vi byggde ett katthotell med 18 rum för att jag ska kunna driva detta på heltid. Det innebär att jag befinner mig hos katterna hela dagarna och det finns mycket tid för lek och bus och kel och mys. I priserna ingår moms, foder, kattsand och skötsel. Egen mat kan medtagas men ger inte någon reducering av priset.

Katthotell Spinneriet
Trivsamt katthotell i lugn och lantlig miljö, beläget mellan Helsingborg, Höganäs och Ängelholm. Hotellet är byggt efter Jordbruksverkets föreskrifter och godkänt av Miljönämnden.

Käglinge Katthotell
Vi kan erbjuda stora, för varje katt separata, uteplatser till sju av rummen. Där kan din katt själv välja när den vill gå ut. Det finns möjlighet att klättra på grenar, hoppa på stubbar, ligga och spana på andra djur, sola eller njuta av frisk lantluft. Uteplatserna har härligt gräs. Sju av rummen har ingen uteplats – för dig som har en innekatt som inte vill gå ut.

Hänninge katthotell
Katthotellet ligger mitt i Skåne och har öppet från 15:e juni till 15:e augusti, samt jul, nyår och sportlov. Hotellet har tolv gästrum, alla med golvvärme, filtbeklädd stol samt en klätterställning med stege. Alla katter har ett inne- och ett uterum att vara i, även uterummet är inrett med en klätterställning.

Katthotellet
Katthotellet är givetvis godkänt av Miljöförvaltningen i Göteborg. Katthotellet innehar 97 platser varav 37 st i ett stort uterum som är vind och regn skyddat. Inne hos varje katt finns en isolerad bolåda, uterummet används endast sommartid. Restrerande 60 platser finns inomhus.

Klingerfjärdens katthotell
Byggnaden som katthotellet finns i är byggt år 1927 och är uppdelat i garage, snickarbod, förvaringsplats och gästlägenhet. Gästlägenheten är där katthotellet finns numera och har totalrenoverats under våren 2008.

Mörlunda Katthotell
Rummen är möblerade med mjuka fåtöljer och kudder. Rummen är från 5½ – 9½ kvm stora. Rastgården är 4½ kvm stora. Rummen har eget fönster och rastgård med tak över.

Vinninge katthotell
Det ligger i Klågerup i sydvästra Skåne. Vi har 18 stycken rum där vi tar emot katter för kortare eller längre vistelser. Det är lätt att hitta till oss och vi har öppet året runt. Vi innehar tillstånd enligt § 16 i Djurskyddslagen att bedriva katthotell.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Hem