Kattpensionat

Solgläntans kattpensionat i Vallentuna
Katterna ska vara vaccinerade mot kattpest och kattsnuva under det senaste året. Det ska dock ha gått två veckor sedan den senaste vaccinationen före inlämnandet. När du lämnar in din katt så tar du med kattens vaccinationsintyg samt en filt eller liknande så att den känner sig hemma, även leksaker kanske den vill ha med sig.

Wiksunds kattpensionat
I en genuin sekelskiftesmiljö gränsar kattpensionatet både till barnens boulebana, växthus och köksträdgård och ingår på så vis i ett naturligt sammanhang. När du reser bort kommer din katt att få det bra på Wiksunds Kattpensionat. Det vet du när du varit här.

Hammarby Prästgårds Kattpensionat
Kattpensionatet har det senaste inom luftvärmepumpsystem installerat som levererar en behaglig varmluft i kattpensionatet. På sommaren har vi aircondition i kattpensionatet som gör att katterna har det behagligt även under de värsta värmeböljor.

Almunge Kattpensionat
Almunge Kattpensionat erbjuder separata rum med egna utegårdar. Katten kan själv bestämma om han eller hon vill vara ute eller inne. Katterna tar sig in och ut via en kattlucka som öppnas i båda riktningarna. Detta brukar även katter som aldrig haft "kattlucka" klara inom några timmar.

Kattpensionat Stallbacken
På Stallbacken får din katt sin egen plats och träffar inte andra katter pga smittorisken. Alla platser har klösbräda, kattlåda, mat- och vattenskålar samt klätterhyllor och krypin att gömma sig bakom.

Södra Dalarnas Kattpensionat
Södra Dalarnas Kattpensionat är beläget 25 km utanför Avesta, endast 1½ timme från Stockholm, 1 timme från Uppsala, Västerås, Borlänge, Falun och Gävle. Pensionatet är godkänt av miljökontoret i Avesta, vilka har beviljat tillstånd enligt 16§ i djurskyddslagen. Allt är enligt de nya djurskyddsnormerna, vilket bl. a innebär större rum än tidigare.

Kattpensionat Upplands Väsby
På Kattpensionat Upplands Väsby får din katt en egen box. Endast katter från samma familj får bo tillsammans pga smittorisk. Vi tar inte emot hittekatter pga smittorisken. Självklart får du följa med in när du lämnar din katt så du får se hur dem bor. Vi har blivit kallade ”Katternas lyxhotell”. Vi är godkända av Länstyrelsen.

Agnetas kattpensionat
Två två små hus med plats för åtta katter i varje. Vi är godkända av miljö och hälsovårdsmyndigheten i Nykvarn. Varje katt har en egen inneplats och en egen utegård med ett litet hus i.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Hem